Vul hier het antwoord in op de puzzel voor Oranje Boven 4

#1 Puzzel met een oranjetint

Puzzelliefhebbers opgelet! Koninklijke Jumbo brengt een nieuwe Jan van Haasteren-legpuzzel uit: Koningsdag. In deze oranje getinte plaat neemt de Koning van de humoristische puzzel de geliefde nationale feestdag op karakteristieke wijze op de hak. De typische gezellige drukte langs de Nederlandse grachten is een feest der herkenning, vol surrealistische gebeurtenissen en herkenbare grappige voorvallen. De 1000 stukjes tellende puzzel zorgt voor royaal vermaak voor jong en oud.

Oranje Boven verloot vijf Koningsdag-puzzels van Jan van Haasteren. Wilt u meedingen? Vul bovenstaand formulier met de goede oplossing van de Zweedse puzzel in.

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

#2 Koninklijk Complot; alles over de raadselen rond het overlijden van prinses Diana

In juli 1997 maakte Diana tegenover Britse journalisten in Saint-Tropez een raadselachtige opmerking: ,,Jullie zullen binnenkort zeer verrast zijn over wat ik nog meer ga doen! Op een dag stijg ik op met een helikopter en dan gebeurt er wat, dan kom ik niet meer terug”. Ze voegde eraan toe dat ze ervoor zou zorgen dat dit niet stilletjes zou gebeuren…

Schrijfster Linda Udo verdiepte zich zeventien jaar lang met uiterste gedrevenheid in het leven van Diana, de prinses van Wales. Na het bizarre auto-ongeluk in een Parijse tunnel, spitte ze omvangrijke archieven door, omdat ze het gevoel had dat de officiële lezingen niet klopten. Ze verdiepte zich in kronieken van het Britse koningshuis, geschreven door vermaarde historici. Filterde relevante feiten uit duizenden tabloids. Bestudeerde foto’s en analyseerde documentaires, reportages en politierapporten. Daardoor heeft zij een waarheid boven water gekregen, die het koningshuis, de Britse regering en de geheime diensten verborgen hebben weten te houden…

Winnen!

Oranje Boven mag vijf exemplaren verloten onder de goede inzenders van de Zweedse puzzel. Wilt u meedingen? Vul bovenstaand formulier met de goede oplossing van de Zweedse puzzel in.