De oplossing van de Koninklijke Puzzel uit de wintereditie van Oranje Boven is:

Beschermpaar van het Oranje Fonds

In de lente-editie van Oranje Boven kunt u dit keer meedingen naar een exemplaar van het boek ‘Wat de gek er voor geeft’ van Alex van Keulen of ‘Good Things in Life Thuis Genieten’ pakket van good4fun.nl.

Van verborgen kamers tot termietenplagen: makelaar Alex van Keulen

‘Wat de gek ervoor geeft’ is het nieuwe boek van Alex van Keulen. Hij is dé makelaar van Nederland bekend van tv-programma’s als ‘Uitstel van executie’, ‘Kopen of slopen’ en ‘Kopen zonder Kijken’.

Met ruim twintig jaar ervaring heeft Alex alles meegemaakt, van sm-kamers tot verborgen hennepkwekerijen en termietenplagen. Het boek staat vol met mooie, grappige en soms bizarre verhalen uit zijn praktijk, samen met handige tips voor het kopen en verkopen van een huis.

Good4Fun.nl

Laat de wereld achter en omarm de luxe van luiheid met ons ‘Good Things in Life Thuis Genieten’ cadeaupakket! Vergeet de drukte van het dagelijks leven en dompel jezelf onder in pure verwennerij. Van sprankelende bubbels tot kaarsen die zorgen voor sfeer – dit pakket heeft alles wat je nodig hebt voor een dag vol ontspanning. Dus leun achterover, pak een glas (of twee) Cava en geniet van een heerlijke dag waarin het enige doel is om te relaxen en te genieten. Kijk voor meer info op good4fun.nl

Wilt u kans maken?

Vul de goede oplossing van de Woordzoeker voor 7 juni 2024 in samen met uw naam en adresgegevens op bijgaand formulier. De oplossing en de namen van de winnaars worden gepubliceerd vanaf 6 maart op www.oranje-boven.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

(Uitgever is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in publicatie)